Helaas willen wij (mogelijke) nieuwe klanten informeren dat wij vanaf oktober zijn gaan werken met een wachtlijst. Door de vele nieuwe aanmeldingen in onze praktijk hebben wij deze keuze moeten maken.

Wij snappen dat dit vervelend is, zeker in de onzekere tijden waarin jullie je nu bevinden je wilt dan het liefste zo snel mogelijk op weg geholpen worden.
Wij staan voor kwaliteit en willen onze klanten graag genoeg aandacht en tijd geven. Wij willen hier dan ook geen concessies op doen.
Wij verwachten dat wij medio januari weer zonder wachtlijst kunnen werken.

Willen jullie bij ons scheiden? En wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden en bespreken we wanneer jullie terecht kunnen en hoe we zo effectief mogelijk met de tussenliggende tijd om kunnen gaan.

De eerste stap

Dat contact leggen met Exscheiding een grote stap is, begrijpen we. Wellicht heb je al rondgekeken op onze site of ben je op een andere manier bij ons terecht gekomen.
Om met ons in contact te komen, om extra informatie in te winnen of het maken van een eerste afspraak, zijn wij op verschillende manieren bereikbaar.

Bij telefonisch contact zal Saskia jullie te woord staan en ook een bericht sturen via Whatsapp is geen probleem. Liever mailen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in. Vanzelfsprekend gaan wij discreet om met deze informatie en nemen we snel contact op.

Ook een eerste afspraak kan een intens moment zijn. Onze praktijk ligt in een rustige wijk met veel privacy en parkeergelegenheid voor de deur. De ingang van de praktijk zit aan de linkerkant van ons huis. Wij bieden een warme omgeving met een goede ambiance, waar je jezelf thuisvoelt, ruimte is voor een traan en lach en de koffie altijd klaar staat!

Exscheiding Boxmeer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Exscheiding
Saskia en Richard

De Laurier 9
5831 RP Boxmeer
(06) 15 36 59 73
info@exscheiding.nl

Je kunt ons een mail sturen of ons bellen. Als je belt dan zal Saskia de telefoon opnemen, zij zal jou graag helpen met je vragen of het maken van een afspraak.

Als je liever niet belt maar een mail wilt sturen dan kan dat ook! En whatsappen is ook geen probleem. Wij geven snel antwoord en gaan vanzelfsprekend discreet om met de informatie.

De eerste afspraak is vaak spannend, onze praktijk is gevestigd in een rustige wijk met veel privacy. Je kunt de auto voor de deur parkeren of op het pleintje aan de overkant van de praktijk. De ingang van de praktijk zit aan de linkerkant van ons huis.