Geldzaken goed geregeld

De voornaamste zorgen van stellen die op het punt staan te gaan scheiden, liggen op financieel of fiscaal vlak. Begrijpelijk, want op dit moment is er waarschijnlijk nog veel onduidelijkheid op dat gebied. Een gedegen financieel plan geeft inzicht en rust, zonder zorg te moeten hebben over eventuele naheffingen.
Exscheiding maakt een uitgebreid overzicht, een allesomvattend financieel plan, naast de wettelijk verplichte alimentatieberekening. Daarbij is het uitgangspunt om beide partners met een financieel gezonde basis verder te kunnen laten gaan. Exscheiding creëert een totaalbeeld waarin niet alleen alle kosten zijn opgenomen, maar vooral duidelijk wordt wat jullie afzonderlijk van elkaar na de scheiding te besteden hebben. Duidelijk, helder en overzichtelijk. Zo heeft iedereen inzichtelijk wat voor hem of haar de bestedingsruimte is na aftrek van vaste lasten en scheidingsverplichtingen.
Exscheiding berekent het netto besteedbaar inkomen (NBI), om maximaal inzicht te geven in de nieuwe situatie. Als scheidingsspecialist beschikken we ook over de kennis om de toeslagenmogelijkheden voor kinderen mee te nemen. Daarmee is veel te winnen en het is zelfs zo dat het op die manier in veel gevallen mogelijk is om de kosten van het traject bij Exscheiding binnen afzienbare tijd terug te verdienen.

BROCHURE DOWNLOAD

DOWNLOAD de brochure en lees meer over onze diensten, de mogelijkheden en de kosten. Op basis van jullie wensen gaan we aan de slag om jullie scheiding zo goed mogelijk voor jullie EN de kinderen te regelen. Meer informatie nodig naar aanleiding van de brochure? Contact ons gerust.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.