Reviews over Exscheiding

Prettige sfeer en er wordt goed geluisterd naar de wensen van beide partijen. We zijn erg goed geholpen en goed door onze scheiding heen gekomen.

H. Kruijk

Het advies dat ik ontving was helder en constructief. Fijn om met zowel een vrouwelijke en mannelijke mediator te kunnen sparren.

C. Jansen

Wij hebben een kennismakingsrondje gedaan bij meerdere mediators. Maar Ex-scheiding stak er met kop en schouders bovenuit. Niet alleen is het kindprogramma wat ze draaiend onderscheidend, waar we het meest over te spreken zijn is het financiële gedeelte. Deze twee mensen waren in staat ons gelijkwaardig te scheiden. Als we dit ergens anders hadden gedaan, had ik als man, waarschijnlijk nu een financieel probleem gehad. kortom een aanrader met een hoofdletter!

J. de Boer

Omdat het echtpaar empatisch is

G. Van Oorschot

Met zowel een man als een vrouw aan tafel ben je naar mijn idee zeker van evenwichtige expertise. Hoe fijn is een dergelijk evenwicht in gecompliceerde situaties, waarin alle betrokken partijen gebaat zijn in het zsm vinden van een nieuwe balans.

C. Schoenmakers

Door de eerlijke adviezen heb ik mijn relatie kunnen redden. Ik ben ze dankbaar rest van mijn leven!

A. Allegra

Deze mensen hebben echt passie in hun vak. Een vak dat ze heel goed verstaan. Wij waren al jaren uit elkaar en hadden veel ruzie achter de rug. In een paar sessies hadden ze onze pijnpunten boven tafel en konden we eindelijk op goede voet verder. We komen nu zelfs bij elkaar op de verjaardag. Ik ben Richard en Saskia meer dan dankbaar, voor hun tomeloze inzet en dat stapje extra dat ze voor ons wilde zetten

C. Schoen

Richard en Saskia zijn in één woord geweldig! Ze zijn emphatisch, maar weten tegelijkertijd het hoofd koel te houden zodat alles wat aan bod moet komen ook aan bod komt. Ze luisteren, denken mee en komen met werkbare ideeën. Wij zijn méér dan tevreden en bevelen Richard en Saskia dan ook van harte aan!

Karen P.

Fijn stel, neemt de tijd voor je.

J. Zitman

Uitstekend, kunnen alles prima uitleggen. Prima luisterend oor.

W. van Eck