Wie zijn wij

Wij zijn Richard en Saskia, veertigers, gescheiden, ouders en stiefouders. Allebei hebben we een scheiding meegemaakt en we maken dagelijks in ons nieuwe samengestelde gezin mee hoe belangrijk het is om dat ‘goed’ te doen.

Graag hadden we toen geweten wat we nu toepassen in onze praktijk. In ons dagelijkse leven als ondernemer hebben we veel ervaring opgedaan met Mediation dit bracht ons op het idee om Scheidingsspecialist te worden. Achtereenvolgens hebben we samen de opleidingen Mediation, Scheidingsspecialist en Kindercoach gedaan.

We geloven in duo-gesprekken, een man snapt een man soms beter, en een vrouw een vrouw en andersom. Samen blijven we scherp en kunnen we jullie door onze doortastendheid helpen om de lucht te klaren, zodat jullie samen met een nieuwe, schone lei verder kunnen.

Ons programma zal jullie stap voor stap door alle aspecten van jullie scheiding voeren (kindregelingen, financiële zaken), zodat jullie rustig kunnen nadenken over de beslissingen die jullie in deze roerige tijd moeten nemen.

Scheiden doe je over het algemeen maar één keer en het is vaak een ingrijpende ervaring met blijvende invloed op je leven. Laat ons jullie begeleiden bij deze stap zodat jullie er voor de rest van je leven met een goed gevoel op terugkijken en geen spijt hoeven te hebben van ondoordachte of te snel genomen beslissingen.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.