Ervaringsdeskundigen bij uitstek

Wij zijn Saskia en Richard. Vrouw en man, ouders en stiefouders, ervaringsdeskundigen en professionals. Kortom: scheidingsspecialisten bij wie je een scheiding in twee paar stevige handen legt.

In het verleden hebben wij beiden een scheiding meegemaakt. Graag hadden we toen geweten wat we nu weten en toepassen in onze praktijk. Dagelijks maken we in ons samengesteld gezin met zes kinderen mee hoezeer een scheiding invloed heeft op het leven van alle gezinsleden. En als scheiden niet goed gaat, wordt de situatie vaak alleen maar erger.

Wij denken dat er een andere, betere manier is en willen graag samen met jullie gaan voor een traject waarop na afloop wordt teruggekeken als het begin van een nieuwe start. Zonder spijt en met als doel het maken van de juiste beslissingen.

We geloven in duo-gesprekken. Een aanpak waarbij naast jullie altijd zowel een man als vrouw aan tafel zit. Op die manier kweken we een situatie waarin eenieder begrip ervaart, de balans aan de gesprekstafel bewaakt wordt en er een gezonde wisselwerking ontstaat.

Opleiding en ontwikkeling

Als ondernemers kregen wij beiden veelvuldig te maken met mediation. Samen volgden we vervolgens de opleidingen Mediation, Scheidingsspecialist en Kindercoach. Voortdurend blijven we ons ontwikkelen op gebieden als gedragstyperingen en kindercoaching.

Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.